fbpx

Brugeren

Grafisk opdeling med citat
Grafisk opdeling

Hvem kan bruge DoMyDay

DoMyDay er et hjælpemiddel, der skaber en ramme i hverdagen der løfter borgerens eksisterende ressourcer, skræddersyet til den enkeltes unikke behov. DoMyDay har fokus på at løfte brugerens ressourcer i dagligdagen, fremfor kun at løse et enkelt problem.

DoMyDay henvender sig til personer der har behov for understøttelse af deres eksisterende ressourcer i hverdagen til at få struktur over dagens gøremål og guidning i udførelsen af aktiviteter. DoMyDay fokuserer mest på personer med kognitive funktionsnedsættelser der oplever problemer med at strukturere og huske hverdagens opgaver, læse og skrive skreven tekst og navigere i en opgaves delprocesser.

DoMyDay har succesfuldt implementeret DOMyDay hos personer med demens, hjerneskade, udviklingshæmning og Parkinson.

Vores erfaring

Hos DoMyDay har vi god erfaring med at implementere hjælpemidlet for brugere der er hjemmeboende i eget hjem, bor på institution eller er på et rehabiliteringsophold.

Vi vil gerne være med til at hjælpe det enkelte menneske uanset diagnose og status, vi mener at kunne hjælpe flere med udfordringer af kognitiv art. 

Ring til os, lad os sammen ud fra diagnose og aktuelle udfordringer vurdere, om DoMyDay kan være hjælpemidlet til lige netop den borger, som du er i kontakt med.

Annette kan ikke leve uden sit nye hjælpemiddel

Anette beholder sin DoMyDay. Siden denne film blev optaget, har Odense Kommune besluttet at gøre DoMyDay til et permanent tilbud  

Anette Andersen

Ramt af demens

Claus Berntsen

Ramt af afasi

Bente Jacobsen

Ramt af hjerneskade

Hanne

Ramt af downs syndrom

”Det her værktøj har gjort min hverdag lettere, fordi jeg kan være selvhjulpen.”

 

Laila Dyrving, Ramt af demens

DoMyDay telefon med alle moduler

Køb eller lej? Læs mere her.

Køb eller lej? Læs mere her.

Besøg os

ADRESSE: SVOVLHATTEN 3,
5220 ODENSE SØ

TLF.: 21 123 456

Mail: info@DoMyDay.dk

Har du spørgsmål og vil du ringes op?