fbpx

Hjælpemiddel til mennesker med demens

Grafisk opdeling med citat
Grafisk opdeling

Demens

Demens er en samlet betegnelse for en tilstand hvor hjernens mentale kapacitet løbende bliver svækket mere og mere. De tidligste symptomer på demens ses ofte som værende problemer med korttidshukommelsen. Det vides ikke hvorfor at demenssygdomme opstår, men det skyldes altid en sygelig forandring i hjernen. Der findes mere end 200 sygdomme der kan medføre demens, den mest udbredte årsag til demenssygdom er alzheimers. 

Personer der rammes af demens vil ofte opleve besvær med at huske, udføre velkendte opgaver, strukturere dagens aktiviteter, at gå i gang med opgaver  og kommunikere og holde kontakten med det nære netværk.

DoMyDay

DoMyDay bliver specialiseret efter at kunne blive tilpasset til de ressourcer den enkelte har behov for at få løftet i dagligdagen. Vi er opmærksomme på at hver person reagere forskelligt på at leve med demens, og har forskellige behov for støtte i hverdagen. Vi vil med glæde trække på vores erfaring og give råd og vejledning i hvordan DoMyDay kan skabe rammen for at mestre dagligdagens aktiviteter igen.

Vi er opmærksomme på at ens sygdomsforløb drastisk kan progrediere og derfor er vi altid til rådighed til at vejlede og rådgive hvis der er nye funktioner der skal føjes til eller fjernes hvis behovet opstår.

Kunde historier

Mød Anette

Hun er ramt af demens, og bruger DoMyDay

DoMyDay telefon med alle moduler

Køb eller lej? Læs mere her.

Besøg os

ADRESSE: SVOVLHATTEN 3,
5220 ODENSE SØ

TLF.: 21 123 456

Mail: info@DoMyDay.dk

Har du spørgsmål og vil du ringes op?