fbpx

Moduler

Grafisk opdeling med citat
Grafisk opdeling

Moduler i DoMyDay

DoMyDay hjælper mennesker med kognitive funktionsnedsættelser til at få en mere selvstændig hverdag, hvor kommunikation, planlægning og struktur er i fokus. Vores løsning består af en række moduler som sikrer borgere, medarbejdere (og pårørende) et overblik over hverdagen.

Du skræddersyer din DoMyDay alt efter dine behov, og det er nemt at tilføje eller slette moduler, hvis der opstår nye behov – og ændringerne er klar på DoMyDay telefonen kort tid efter

Strukturering og trin-for-trin guide

Nogle aktiviteter kræver en uddybende vejledning, og med en trin-for-trin guide er det nemt at huske, hvordan jeg laver kaffen, eller hvad jeg skal huske, inden jeg går ud af døren. Ved hjælp fra egne billeder er det nemt at genkende sine personlige genstande, når brugeren trin for trin løser sine opgave. Ved hvert trin bliver opgaven læst højt, hvor brugeren sætter flueben, når det enkelte trin er udført. Til sidst i trin-for-trin guiden er der et ikon der fortæller, at opgaven er udført.  

Dag- og nat ur med oplæsning

Det kan være svært for nogle med funktionsnedsættelse at aflæse et ur og vide, hvor i døgnet man er. Med et visuelt oplæsningsur kan brugeren få struktur i sin døgnrytme ved at få oplæst, hvor i døgnet man er, hvilken dato det er, og hvad klokken er. Det kan fx også hjælpe til at brugeren ved, hvornår det er tid til at gå i seng. Visuelt er der en sol om dagen og en måne om natten, som understøtter, hvor i døgnet man befinder sig. Det kan være med til at fortælle brugeren, at det er nat og du skal sove videre. 

Billeder

I brugerens eget billedgalleri kan han/de se sit liv i billeder, arrangementer, rejser eller ture han har været på. Brugeren kan, ved hjælp fra sit billedgalleri, vise venner og familie de oplevelser han har været på og genopleve sine minder. Med en funktionsnedsættelse kan det være svært at læse, så derfor er der også en oplæsningsfunktion som fortæller brugeren specifikt mere detaljeret, hvad billedet indeholder.

Beskeder med oplæsning

I beskedfunktionen kan brugeren skræddersy nogle beskedformularer som er tilpasset til brugerens ønsker og behov. Det er med til at gør det hurtigt og nemt for brugeren at sende beskeder afsted. Beskederne kan læses højt og modulet viser brugerens indbakke og de seneste 10 beskeder som er modtaget.

Kalender

I dette modul kan brugeren se sine planlagte arrangementer og aftaler. Brugeren kan også modtage påmindelser om, at nu er det tid til at tage sin medicin, og med de visuelle billeder og oplæsningen i kalenderen gør det det nemmere at genkende opgaven. 

Med de visuelle billeder i kalenderen ser brugeren, hvem sin aftale er med og det skaber derfor ikke forvirring. Brugeren kan få påmindelser om, at nu er det tid til at tage sin medicin eller at han har en aftale.  

Aktiviteterne i kalenderen visualiseres med individuelle billeder ved fx aftaler med sin familie.

GPS Tracker

GPS Trackeren hjælper brugeren til at får en tryghed i sin færden og at kontaktpersonen har en sikkerhed i at kunne finde brugeren. DoMyDay GPS funktion sender en Find Mig sms til kontaktpersonen, hvor modtageren får tilsendt et link til brugerens position og adresse. 

Det er muligt for kontaktpersonen at sende en forespørgsel på brugerens position, hvorefter brugerens telefon automatisk returnerer positionen uden at brugeren selv skal foretage sig noget. 

Vælg netop de funktioner du har brug for og skræddersy din DoMyDay efter dit behov.

DoMyDay telefon med alle moduler

Køb eller lej? Læs mere her.

Køb eller lej? Læs mere her.

Besøg os

ADRESSE: SVOVLHATTEN 3,
5220 ODENSE SØ

TLF.: 21 123 456

Mail: info@DoMyDay.dk

Har du spørgsmål og vil du ringes op?