fbpx

Om os

Grafisk opdeling med citat
Grafisk opdeling

Erfaring og know-how

Hos Tele Call har vi mere end 30 års erfaring med telefon løsninger og kvalitets telefoner tilpasset syns- og hørehandicappede, samt stemmestyrede hjælpemidler til mennesker med fysiske udfordringer. Hos Tele Call får du optimal vejledning og vurdering af hvilken telefon, der passer til dit aktuelle behov. Hertil kommer den ægte interesse i at finde den løsning, der giver det bedste resultat for det enkelte menneske. 

DoMyDay blev udviklet grundet en oplevet mangel på et specialiseret digitalt værktøj, der imødekom og støttede de behov og ressourcer personer med en kognitiv funktionsnedsættelse kan have. Udviklingen af DoMyDay skete i samarbejde med Odense kommune og bygger på deres mangeårige erfaringer med demente og andre personer med lignende behov for støtte i hverdagen.

”Vi går forrest på flere fronter. Udover at have de bedste telefoner til mennesker med særlige behov, har vi udviklet DoMyDay, som er det ideelle hjælpemiddel til mennesker med kognitiv funktionsnedsættelse. Det er vi meget glade for og stolte over.”

Henrik Bryld

Direktør, DoMyDay

Ring til os

Tlf. 21 123 456 – Vi vil gerne have besøg og glæder os til at vise dig alle mulighederne.

Besøg vores udstilling på Svovlhatten 3, 5220 Odense SØ og se flere hjælpemidler og –systemer.

Andre målgrupper og løsninger

Vi har også testet og implementeret DoMyDay hos mennesker med Downs, Parkinson og hjerneskade, herunder apopleksi og afasi.

Desuden forhandler vi andre telefonløsninger og kvalitetstelefoner tilpasset syns- og hørehandicappede samt stemmestyrede hjælpemidler til mennesker med fysiske udfordringer.

 

Andre produkter

Læs om Tele Calls produkter og hvordan disse er tilpasset andre behov

Henrik Bryld

Henrik Bryld

Indehaver

Dorit Bryld

Dorit Bryld

Medejer

DoMyDay telefon med alle moduler

Køb eller lej? Læs mere her.

Køb eller lej? Læs mere her.

Besøg os

ADRESSE: SVOVLHATTEN 3,
5220 ODENSE SØ

TLF.: 21 123 456

Mail: info@DoMyDay.dk

Har du spørgsmål og vil du ringes op?