fbpx

Hjælpemiddel til mennesker med udviklingshandicap

Grafisk opdeling med citat
Grafisk opdeling

Personer med udviklingshandicap 

Personer med udviklingshandicap er en bred gruppe af diagnoser der alle har det til fælles at de, psykisk og fysisk, ikke udvikler sig som resten af befolkningen. Sideløbende med diagnosen ses der også andre diagnoser F.eks. psykiske lidelser eller somatiske sygdomme såsom demens og epilepsi. 

Diagnoserne indenfor gruppen personer med udviklingshandicap er meget bred og påvirker hverdagen på mange forskellige måder. Hver person med udviklingshandicap har sin helt egen måde at håndtere deres vilkår i hverdagen på, og hver sag er unik ift. hvilke ressourcer den enkelte har behov for støtte til at udleve.

En af de mere kendte diagnoser er Downs syndrom. Down syndrom er en kromosomafvigelse der ofte er mest udtalt som psykisk udviklingshandicap. Personer med Down syndrom har også en højere prævalens for at udvikle demens i en tidlig alder.

Hver person er unik, og er ekspert i hvad de selv har behov for i deres egen dagligdag. Derfor er DoMyDay udviklet med specialisering til den enkelte for øje. Vi vil med glæde tage en snak om hvorvidt DoMyDay kan hjælpe ud fra den enkeltes unikke behov og ønsker.

Kunde historier

Mød Hanne

Hanne har Downs syndrom og bor på et bosted

DoMyDay telefon med alle moduler

Køb eller lej? Læs mere her.

Besøg os

ADRESSE: SVOVLHATTEN 3,
5220 ODENSE SØ

TLF.: 21 123 456

Mail: info@DoMyDay.dk

Har du spørgsmål og vil du ringes op?